• Voorgerecht

    • Terinne

      € 10.50

      Procureur – Zilverui – Cranberry – Quinoa

      Terinne gemaakt met langzaam gegaarde varkensnek. Daarbij gebrande zilveruitjes en gepofte quinoa met cranberry gel.

    • Gerookte Zalm

      € 10.50

      Panna cotta – Zeewier – Saffraan – Kappers

      Ambachtelijk gerookte zalm van Veltman Vis uit Harlingen.

    • Ceviche

      € 10.50

      Zeebaars – Gin – Grape fruit – Avocado

      Zeebaars gegaard in een marinade gemaakt van onder andere spaanse peper, grapefruitsap en gin.

    • Bloemkool Ceasar

      € 9.50

      Little gem – Zuurdesem – Sjalot

      Salade met gebruneerde bloemkool die is gegaard in beurre noisette.

    • Bruchetta (vegetarisch)

      € 9.50

      Aubergine “American” – Tuinkers – Ei

      Getoast brood met Aubergine American. Gepocheerd ei en tuinkers.

    • Warme Soep

    • Thom Kha Kai

      7.75

      Bosui – Seroendeng

      Thom kha kai is een thaise kip kokos soep, op smaak gebracht met citroengras, gember en spaanse peper.

    • Tussengerechten

    • Coquille

      13,75

      Pancetta – Tomaatsalsa – Vanille zeezout

      Coquilles met Italiaans spek in een pittige tomatensalsa.

    • Portobello

      Geitenkaas crumble – Cherry tomaat - Spinazie

      Portobello gemarineerd in oosterse kruiden. Krokante balletjes geitenkaas met een zachte binnenkant.

    • Hoofdgerecht

    • Kalfslever

      € 22.50

      Prei – Pancetta – Texels Skuumkoppe

      Kalfslever in bloem gebakken met prei gemarineerd in appelsap en verse kruiden. Donkere jus op

    • Sucadesteak

      € 25,50

      Mooie Nel Jopen – Eigen jus

      Verse sucadesteak met een stoofjus van Mooie Nel Jopen.

    • Zeeduivel

      € 24.50

      Knolselderij – Rozemarijn – Pittige Kerrie

      Deze vis word gebakken in beurre noisette. Daarbij komt nog een roomsaus van pittige kerrie.

    • Mosselhachee

      € 22.50

      Venkel – Roseval – Bosui

      Mosselhachee wordt gemaakt van voorgekookte mosselen. De hachee is onder meer op smaak gebracht met wortel, prei, bosui en venkel.

    • Bieten

      € 19.50

      Halloumi – Linzen – Salsa Verde

      Gele biet, rode biet en choggia biet worden geroosterd in de oven met zeezout, peper, citroenrasp en thijm. Verse grillkaas met rode en beluga linzen.

      Onze hoofdgerechten worden geserveerd met seizoen groenten en verse frites met salade.

       

       

      Onze wisselende gerechten…

      Naast de kaart serveren wij iedere week een aantal wisselende gerechten. Onze bediening-crew informeert u hier graag over. Ook staan deze gerechten vermeld op de krijtborden.

    • Wisselend vleesgerecht

      zie krijtbord
    • Catch of the day

      zie krijtbord
    • Daghap/Dish of the day

      € 17,50

      plate gerecht    

    • Surprise-menu du Chef

      Kunt u niet uit de kaart kiezen en wilt u een culinaire verrassende avond beleven, laat de keuze dan aan onze keukenbrigade over. Zij zullen u aangenaam verwennen met diverse smaken en gerecht-samenstellingen.

      Een “menu du chef” wordt zorgvuldig bij elkaar bedacht en ingekocht bij de lokale leveranciers.

    • Menu du chef, 3 gangen

      € 38,50
    • Menu du chef, 4 gangen

      € 48,50
      € 48,50
    • Uit te breiden met een wijn arrangement.

    • 3 gangen-wijn

      € 15,00

      (1 glas per gang)

    • 4 gangen-wijn

      € 19,50

      (1 glas per gang)

    • Voor de kinderen hebben we diverse kindermenu’s/snacks.

    • Desserts

    • “Blondie”

      € 8,50

      Limoen – Lavendel – Hazelnoot

      Brownie van witte chocolade. Hierbij komt een mousse van lavendel en limoen.

    • Aardbei

      € 8,50

      Hibiscus – Pistache – basilicum

      Aardbeien bavarois, Hibiscus creameux, pistache koekje en crème en een parfait van aardbei en basilicum.

    • Stoofpeer

      € 7,50

      Kaneel – Banaan – Amandel

      Romig soepje van stoofpeer, kaneel roomijs, bananenchips en amandelspijs.

    • Espresso met een bol vanille-ijs

      € 3,75
    • 1 bol ijs met/zonder slagroom

      € 2,00

      (met slagroom €2,50)

    • Advocaat met slagroom

      € 4,50

      Ook hebben wij uiteraard lekkere schnaps, likeurtjes en koffie-mixen als digestief

       

       

      Heeft u allergieën of diëten laat het ons weten.

x